AĞRI / PATNOS - Sütlüpınar İlkokulu

OKU, OKUT

OKUMAK ASİL BİR ALIŞKANLIKTIR.

Kütüphane haftası kutlamasından dolayı pano çalıması yapan öğretmenimiz Betül Nazmiye YILDIRIM'a teşekkür ederiz.

Mrt

SAĞLIKLI BİR HAYAT SİZİN ELİNİZDE!

Şbt

OKULUMUZ İLKOKUL VE ANSINIFININ ŞUBAT AYI DİLİMİZİ ZENGİNLEŞTİRME PROJESİ KAPSAMINDA YAPTIĞI ÇALIŞMALAR.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNİN ÖĞRENCİLERİN İLK KARNE HEYECANI VE MUTLULUĞU İÇİN YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM. ÖĞRENCİLERİMİZİN KARNE HEYECANI VE MUTLUĞUNUN DAİM OLMASI DİLEĞİYLE İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Ock

OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN TRAFİK EĞİTİMİ VE KÜLTÜRÜ KAZANDIRMA ADINA OKULUMUZA GELEN ÖĞRENCİLERİMİZLE YAKİNEN İLGİLENEN TRAFİK POLİSİ EKİPLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. AYRICA ANA SINIF ÖĞRETMENİMİZ TUBA EKER İN  BU ÇALIŞMADAKİ EMEKLERİ İÇİN TEBRİK EDERİZ.

23.09.2022 15:42 13909

Ock

OKULUMUZ ANA SINIF ÖĞRETMENLERİ SENA EROL VE TUĞBA EKER TARAFINDAN YAPILAN DİLİMİZ ZENGİNLİKLERİ PROJE ÇALIŞMASI ÖĞRENCİLERİMİZDE KEYİF VE HEYCAN DOLU KARELER YANSITMIŞTIR.

Kas

Eğitim ve öğretim hayatında gösterdiğiniz emekler için sizlere teşekkür ederiz. Açtığınız yolda yürümek bizler için en büyük şanstır. Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun... Programı Hazırlayan 4/A Sınıf Öğretmenimiz Merve COŞKUN'a teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, Cumhuriyetimizin ışığında aydınlık yarınlara adım atmanın gururunu yaşıyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında anasınıfı öğretmenlerimiz ve öğrencilerinin ilk karne heyecanı ve mutluluklarınin karelere yansıması. Öğretmenlerimiz Sena EROL ve Halime ERGÜN e yapmış oldukları güzel çalışmalar ve karne dağıtım etkinliği için teşekkür ederiz.

May

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Büyük Millet Meclisinin açılışı ile birlikte o günü Türk çocuklarına armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan 1921'de Milli Bayram olarak kutlanmaya başlamıştır.

Türkiye, dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke olarak tarihe geçerken; Türk milletinin gönlünde, onun bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak en önemli yeri alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okululumuzda çeşitli etkinliklerle  milli birlik duygusuyla çoşkulu bir şekilde kutlandı.. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ana Sınıfı Öğrencileri ve Öğretmenlerinin Bayramlaşması

Mrt

Şanlı tarihimizin en önemli günlerinden birisi olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü kutluyoruz. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 108. yıl dönümü için okulumuz da etkinliklerle kutlanıldı. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle anıyoruz. Emeği geçen Esra ÇINAR öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un yazdığı milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan, İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 102. Yıldönümünü kutluyoruz. Yurdumuzun birçok yeri düşman işgali altındayken halkımız kadını, erkeği, çocuğu ve askeriyle ülkesi için zor şartlar altında bir karış toprağını vermemek için mücadele verirken, Mehmet Akif ERSOY milletimize cesaret vermek, duygularını harekete geçirmek üzere İstiklal Marşımızı yazmıştır. İstiklal Marşı, halkımızın bağımsızlık savaşını ölümsüzleştiren, eşsiz bir eserdir. Mehmet Akif ERSOY, "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" derken; verilen mücadelenin zorluğunu ifade etmiştir. İstiklal Marşımız milletimizin Atatürk önderliğinde, tarihin akışını değiştiren bir kahramanlık destanının anlatımıdır. Programı hazırlayan öğretmenlerimiz Gürkan TOGAY ve Dicle KORKMAZ'a teseşekkür ediyoruz.

Mrt

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.Pano çalışması yapan öğretmenimiz Burcu ÖZCAN AYDINA teşekkür ederiz.

Kas

OKULUMUZDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN ETKİN KATILIMIYLA ÇOŞKUYLA KUTLANMIŞTIR. PROGRAMI HAZIRLAYAN SINIF ÖĞRETMENLERİMİZ ÜMMÜ SOYLU VE RAMAZAN ENGİN'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ.