AĞRI / PATNOS - Sütlüpınar İlkokulu

Sütlüpınar İlkokulu

SÜTLÜ PINAR MAH. ZORLU CAD. NO 31 PATNOS / AĞRI
Vizyon
 Tüm öğrencilerimiz bir yüksek öğretim kurumuna girmeye hak kazansın Öğrencilerimiz değişen ve bütünleşen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip yetişsinler.Okul toplumunun tüm bireyleri sorumluluk alsın ve sorumlulukları doğrultusunda yetki ve inisiyatif kullansın. Öğrencilerimiz yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı olsunlar, fikir ve hareketleri ile öncülük etsinler.Okul toplumunu tüm bireyleri hedeflerine ulaşmada ilkelerinden ödün vermesinler. Olumlu niteliklere sahip bir kültürümüz oluşsun ve okul toplumunun bireyleri ve kültürleri ile gurur duysunlar. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
 Atatürk ilke ve inkılapları ile donanmış  Kendi gücüne güvenen  Çevreleri ile barışık uyumlu Araştırmacı ruhu gelişmiş Çağın teknolojisini öğrenme ve öğretmeyi kendine amaç edinmiş, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak Ülke kalkınmasına maddi ve manevi katkıda bulunma bilinçli ve gücünü kazandırmak, onları geleceğin başarılı insanları olarak yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :TAMGÜN
Başlama 09:00 bitiş 12:10 Başlama 12:50 bitiş 14:20
kaloriferli
YAYA VEYA ARAÇLA
SERVİS YOKTUR.
mahalle okulu
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Patnos ilçe merkezinde bulunmaktadır.Ulaşım yönünden herhangi bir sıkıntı yoktur. PATNOSUN EN GÜZEL OKULLARINDAN BİRİSİDİR.
Diğer Hususlar
ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN-VELİ İLETİŞİMİNİN ÜST DÜZEY OLDUĞU MUTLU BİR EĞİTİM ORTAMININ SAĞLANDIĞI BİR OKULUZ